"Tulevaisuutta muotoillaan tänään. Jokaisella on mahdollisuus kasvattaa kykyään ennakoida, olla tulevaisuustietoisempi ja tehdä tulevaisuuskestäviä päätöksiä."

Minna Koskelo - Tulevaisuusmuotoilija

Yhteystiedot:

Minna Koskelo

Voit olla yhteydessä myös alla ovella lomakkeella:

MINNA KOSKELO

Yksitoista tarjoaa asiakkailleen tulevaisuusmuotoilija Minna Koskelon laaja-alaisen ja monipuolisen osaamisen. Koskelo kehittää organisaatiosi toimintaa tavalla, joka luo tulevaisuuskestävää kilpailuetua.

Koskelo on palvelumuotoilun ja ennakoinnin uranuurtajia Suomessa ja opettaa tulevaisuusajattelua muun muassa Laurea YAMK:ssa. Hän on kollegansa kanssa pioneerityönä yhdistänyt tulevaisuusajattelun ja muotoiluajattelun prosessiksi ja työkalupakiksi, joka on EU-laajuisesti rekisteröity.

Koulutukseltaan Koskelo on Service Innovation and Design Master. Koskelo on myös Results Trained Coach (Neuroleadership Group). Lisäksi opintoja muun muassa nudgingista Tanskassa. Minnan intohimona on lisätä organisaatioiden asiakaskeskeisyyttä ja tulevaisuuskestävyyttä.

Koskelo on myös perustaja ja vetäjä ennakoinnin tunnettuutta lisäävässä Futures Finland–verkostossa. Vuonna 2019 Futures Finland oli mukana toteuttamassa Tulevaisuuspäivää. Tulevaisuuspäivä palkittiin vuoden 2019 ennakointitekona. Tunnustuksen myönsivät Valtioneuvoston kanslia, Työ- ja elinkeinoministeriö, Opetushallitus ja Uudenmaan Liitto.

Koskelon kokemus ja osaaminen on käytettävissäsi tulevaisuuden asiakaskokemusmuotoilun ja trendiraporttien lisäksi muun muassa hallitus-sparrailuun, keynote-puheenvuoroihin ja myös lyhytkestoiseen coachaukseen, konsultointiin ja keskusteluun.

Medioissa ja kirjoissa

Signaaleista tulevaisuustarinoihin – ennakoinnin lyhyt käsikirja
Ennakointikupla
Ennakoinnin asiantuntijana kirjassa, Huippunaiset. Menestystarinoita
Haastattelu Evento -lehdessä

SAARA HELKALA

Saara Helkala on taiteen maisteri (Master of Design and Visual Culture) ja 11Helsingin luotto-graafikko ja toteuttanut monia trendiesitysten, konseptien ja asiakasymmärryksen visualisointeja.

Saaran osaamiseen kuuluu graafisen suunnittelun lisäksi kuvitusta sekä kirjoitustöitä. Hänen vahvuuksiin lukeutuu  muun muassa tapahtumailmeiden, logojen ja taittojen suunnittelu. Erikoisosaamisena käsinkirjoitetun typografian tekeminen sekä eri tekniikoilla toteutetut kuvitukset.

Saara ajattelee graafikkona työskentelemistä ennen kaikkea asiakaspalvelutyönä, jossa hänen tehtävänsä on visualisoida asiakkaan näkemys, ei niinkään toteuttaa omaa taiteellista visiota.

Saara on luova, mutta myös erittäin tehokas ja hänen kanssaan työskentely on  mutkatonta. Saara saa aina nopeasti kiinni asiakkaalle sopivista vaihtoehdoista.

Saara on työskennellyt aiemmin markkinointiviestinnän toimistoissa sekä A-lehdillä Demi-lehden AD:na. Nuoret naiset ovat kohderyhmänä hänelle erityisen tuttu Demi-lehden ajoilta.

Saaran Tripsterille kirjoittama Lissabon-opas ilmestyi kesällä 2019.

Saaran töihin pääset tutustumaan täältä:
https://www.saarahelkala.com