"Tulevaisuutta muotoillaan tänään. Jokaisella on mahdollisuus kasvattaa kykyään ennakoida, olla tulevaisuustietoisempi ja tehdä tulevaisuuskestäviä päätöksiä."

Minna Koskelo - Tulevaisuusmuotoilija

Yhteystiedot:

Minna Koskelo

Voit olla yhteydessä myös alla ovella lomakkeella:

MINNA KOSKELO

11Helsinki tarjoaa asiakkailleen tulevaisuusmuotoilija Minna Koskelon laaja-alaisen ja monipuolisen osaamisen. Koskelo kehittää organisaatiosi toimintaa tavalla, joka luo tulevaisuuskestävää kilpailuetua. Viimeisten 20 vuoden aikana Koskelo on työskennellyt lähemmäs 100 organisaation kanssa julkisella ja yksityisellä sektorilla kymmenien toimialojen parissa vetäen yli 200 työpajaa.

Koskelo on tulevaisuusmuotoilun pioneeri ja opettaa tulevaisuusajattelua muun muassa Laurea YAMK:ssa. Hän on kollegansa kanssa  yhdistänyt tulevaisuusajattelun ja muotoiluajattelun prosessiksi ja työkalupakiksi, joka on EU-laajuisesti rekisteröity.

Koulutukseltaan Koskelo on Service Innovation and Design Master. Koskelo on myös Ammatillinen opettaja ja Results Trained Coach (Neuroleadership Group). Lisäksi opintoja muun muassa nudgingista Tanskassa. Minnan intohimona on lisätä organisaatioiden tulevaisuuskestävyyttä ja asiakaskeskeisyyttä.

Koskelo on myös perustaja  ennakoinnin tunnettuutta lisäävässä Futures Finland–verkostossa. Vuonna 2019 Futures Finland oli mukana toteuttamassa Tulevaisuuspäivää. Tulevaisuuspäivä palkittiin vuoden 2019 ennakointitekona. Tunnustuksen myönsivät Valtioneuvoston kanslia, Työ- ja elinkeinoministeriö, Opetushallitus ja Uudenmaan Liitto.

Koskelon kokemus ja osaaminen on käytettävissäsi tulevaisuuden asiakaskokemusmuotoilun ja trendiraporttien lisäksi muun muassa hallitus-sparrailuun, keynote-puheenvuoroihin ja myös lyhytkestoiseen coachaukseen, konsultointiin ja keskusteluun.

Koskelo toimii luottamustehtävässä Futures Finlandin hallituksen puheenjohtajana. Aiemmin hän on toiminut vakituisena asiantuntijana Itla Säätiön lapsi- ja perhepolitiikan ennakointiverkostossa sekä neuvonantajana Lasten ja nuorten säätiössä.

Koskelon kirja Tehtävänä tulevaisuus – tulevaisuusmuotoilu päätöksenteossa julkaistiin joulukuussa 2021.

ANNA KUUKKA

Anna Kuukka on 11Helsingin luotto-graafikko ja toteuttanut monia trendiesitysten, konseptien ja asiakasymmärryksen visualisointeja.