Minna Koskelo

luomme haluttuja tulevaisuuksia

Minna Koskelo

Yksitoista tarjoaa asiakkailleen tulevaisuusmuotoilija Minna Koskelon laaja-alaisen ja monipuolisen osaamisen. Koskelo kehittää organisaatiosi toimintaa tavalla, joka luo tulevaisuuskestävää kilpailuetua.

Koskelo on palvelumuotoilun ja ennakoinnin uranuurtajia Suomessa ja opettaa tulevaisuusajattelua muun muassa Laurea YAMK:ssa. Hän on kollegansa kanssa pioneerityönä yhdistänyt tulevaisuusajattelun ja muotoiluajattelun prosessiksi ja työkalupakiksi, joka on EU-laajuisesti rekisteröity.

Koulutukseltaan Koskelo on Service Innovation and Design Master. Koskelo on myös  Results Trained Coach (Neuroleadership Group). Lisäksi opintoja muun muassa nudgingista Tanskassa. Minnan intohimona on lisätä organisaatioiden asiakaskeskeisyyttä ja tulevaisuuskestävyyttä.

Koskelo on myös perustaja ja vetäjä ennakoinnin tunnettuutta lisäävässä Futures Specialists Helsinki –verkostossa. Vuonna 2019 Futures Specialists Helsinki oli mukana toteuttamassa Tulevaisuuspäivää.

Tulevaisuuspäivä palkittiin vuoden 2019 ennakointitekona. Tunnustuksen myönsivät Valtioneuvoston kanslia, Työ- ja elinkeinoministeriö, Opetushallitus ja Uudenmaan Liitto. 

Koskelon kokemus ja osaaminen on käytettävissäsi tulevaisuuden asiakaskokemusmuotoilun ja trendiraporttien lisäksi muun muassa hallitus-sparrailuun, keynote-puheenvuoroihin ja myös lyhytkestoiseen coachaukseen, konsultointiin ja keskusteluun.


Medioissa ja kirjoissa

Signaaleista tulevaisuustarinoihin – ennakoinnin lyhyt käsikirja
Ennakointikupla
Ennakoinnin asiantuntijana kirjassa, Huippunaiset. Menestystarinoita
Haastattelu Evento -lehdessä